Skip to content
in Polen

In Polen

Over mij

Doordat ik in het verleden veel te lang door heb getraind met een overbelaste schouder, ontwikkelde ik in 2018 een Frozen Shoulder, waardoor ik uiteindelijk in de ziektewet belande. Stilzitten en zware medicatie nemen was geen optie voor mij. Op mijn zoektocht naar alternatieve pijnbestrijding kwam ik na vele pogingen bij de Wim Hof methode uit. Dit was voor mij zo’n overweldigende ervaring dat ik me sinds dat moment volledig ben gaan verdiepen in deze methode. Inmiddels ben ik een gecertificeerd instructeur en Vitaliteitcoach gespecialiseerd in stress verlaging door middel van de focus te leggen op de ademhaling en koudetraining.
By the Way!!!  mijn schouder was binnen 3 maanden volledig genezen. Ik heb energie voor 10 en ik sta volop in het leven. Dit gevoel wil ik je dan ook graag leren.

Ik zal je tijdens mijn verschillende trainingen op een verantwoorde en enthousiaste manier begeleiden: samen oefenen we diverse ademhalingstechnieken en natuurlijk de grootste uitdaging; stappen in het ijsbad. (Dit is altijd een optie).
Kom met een open mind en goede zin. Je zult versteld staan waar je lichaam toe in staat is en hoeveel energie en controle je zelf weer terug kan krijgen. “Expect the Unexpected”.

Love, Sunshine & Ice!

Sigrid

Sigrid de Groot

Ervaringen