Skip to content
Voor Bedrijven

Investeer in de gezondheid van jouw bedrijf

Als we één ding zeker weten is dat fit en gezond zijn alles is.

Inspiratie nodig op dat vlak? Bijvoorbeeld omdat het afgelopen jaren best heftig was? Of gewoon omdat jullie toe zijn aan een teamuitje met inhoud?

Ik neem jullie graag mee op inspiratietocht.
Zodat iedereen (weer) lekker in zijn/ haar vel zit, vrijheid ervaart, ontspannen is, impact maakt, weerstand opbouwt en met twinkelende ogen hun werk doet!

Leiderschapsdag ‘Vitaliteit in de jungle van ondernemen’

 

Verzorgd door Rosalyn van Voorst (vitaliteitscoach) en Sigrid de Groot (stress & burnout coach en Wim Hof instructeur) 

Deze volledig verzorgde dag voor 2 personen staat in het teken van stressmanagement en het optimaliseren van de eigen vitaliteit.
Hier delen we praktische tools en inzichten gericht op het managen van negatieve stress, het bevorderen van welzijn en het verbeteren van leiderschapskwaliteiten. Je krijgt tools in handen waardoor je bewust kan focussen op wat echt belangrijk is in jouw werk- en privéleven. De dag zal bestaan uit een korte sparsessie, individuele ademhalingssessie van Sigrid en een coachwandeling in het bos met Roos.

Ervaar wat bewust ademhalen voor je doet en hoe jij jouw ademhaling kan reguleren in stressvolle situaties. 
Of je nu aan het roer staat van een managementteam, de beslissingen neemt als HR-manager, of de eigenaar bent van een bedrijf, deze training is gemaakt voor jou.

Een volledig verzorgde dag in het teken van stress -management en
het optimaliseren van je eigen vitaliteit

Wij zorgen voor een geschikte locatie en uiteraard zorgen wij voor een uitgebreide lunch.

Herken jij jezelf hierin? Mis deze kans niet om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Inclusief een intake en een nabespreking via Zoom

investering €…,- excl BTW p.p. op aanvraag

Tot dan! 
Sigrid de GrootRosalyn van Voorst

Locatie

Bosberaad
Spurkstraat 90 Berlicum

Op maat gemaakte programma’s ‘Breathality‘ (8 weken) en ‘WHM group course‘ (10 weken)

Met mijn op maat gemaakte programma’s ‘Breathality‘ (8 weken) en ‘WHM group course‘ (10 weken), breng ik in het kader van verzuim, productiviteit terug in het bedrijf waar we energie, gezondheid en welzijn benaderen. De trainingen zijn op maat gemaakt, zowel voor het management en directie als 1 op 1.  

Mijn passie is het verbeteren van gezondheid door ademhalingstechnieken en mentale veerkracht. Ik begrijp dat elk bedrijf uniek is, dus mijn benadering is persoonlijk en afgestemd op de specifieke behoeften van jouw team. Met mij als jouw vitaliteitscoach gaan we verder dan fysieke gezondheid; we verkennen samen de kracht van het bedrijf en de werknemers om een gezonde samenwerking te bereiken.

Waarom is dit cruciaal voor jouw bedrijf? Omdat medewerkers die bruisen van energie en motivatie de drijvende kracht zijn achter succes en groei. Mijn trainingen zijn meer dan alleen oefeningen; ze zijn een transformatieproces dat stress vermindert, zelfvertrouwen opbouwt en een gezonde, positieve bedrijfscultuur bevordert.

Het draait allemaal om preventie en empowerment. In een tijd waarin welzijn en gezondheid centraal staan, bieden mijn programma’s praktische oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen in het bedrijfsleven. Ze zijn ontworpen om niet alleen de huidige prestaties te verbeteren, maar ook om een duurzame, gezonde toekomst voor je medewerkers en je bedrijf te garanderen.

Laten we samenwerken om een verschil te maken. Neem contact met mij op en ontdek hoe mijn ‘Breathality’ en/of ‘Icetality’ programma jouw organisatie kunnen transformeren naar een bruisende, energieke en succesvolle werkplek.

Sigrid,
Vitaliteits coach

Ervaringen Coaching

Wim Hof Workshops voor Bedrijven en Organisaties – het IJsbad!

Tijdsduur

De WHM workshop duurt tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van uw wensen en het aantal personen.

Locatie

In overleg

Mogelijke bezwaren deelnemers

Niet iedereen wordt blij van het idee om in zwembroek, bikini of badpak met collega’s iets te ondernemen. Maar men kan ook prima met korte broek en shirt deelnemen en het ijsbad in.

Het ijsbad is overigens geen verplicht onderdeel, men màg dit doen, maar het hoeft niet! De workshop is een kennismaking met de Wim Hof Methode, deze methode is veel breder dan het ijsbad alleen en voor iedereen interessant.
Ik stem de workshop af op de groep.

Prijs

Kosten zijn afhankelijk van de locatie, jouw wensen, de catering, het aantal personen.
Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.
Voor ieder budget is er een passende invulling.

Ervaringen Workshop voor Bedrijven

Deze bedrijven en organisaties gingen u voor: