Skip to content

Algemene voorwaarden IJsbadtraining & ademhalingssessie Sigrid de Groot

 

Voor wie is deelname geschikt? 

Deze deelname is geschikt voor mensen die open staan voor een nieuwe beleving. Er zijn echter situaties waarbij de methode niet aan te raden is. Dit geldt voor hartproblemen, zwangerschap, de secundaire vorm van het fenomeen van Raynaud en epilepsie. Maar ook bij andere medische problemen is het soms raadzaam om even te checken bij jouw behandelend arts. Veiligheid en gezondheid staan voor op. Daarom wordt gewerkt met een gezondheids- en eigen risico verklaring. Alle deelnemers tekenen de verklaring voor deelname.

Deelname tijdens een dag wordt professioneel begeleidt door een gecertificeerde WH instructeur en geschiedt op eigen risico. 

 

Annulering door mij 

Indien een afspraak waarvoor je je hebt aangemeld niet doorgaat, krijg je uiterlijk 2 dagen voor aanvang per e-mail bericht. Het volledig betaalde bedrag krijg je vervolgens teruggestort. 

 

Annulering door deelnemer 

Wanneer je onverhoopt toch niet mee kunt doen, zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

  • Indien je zelf niet mee kunt doen, zijn er een aantal mogelijkheden. Je kunt zonder extra kosten iemand in jouw plaats laten deelnemen. Dit kan zelfs op de dag van de deelname. 
  • Het is wellicht ook mogelijk om een deel mee te doen. Dit geeft echter geen recht op restitutie van een deel van kosten. 
  • Wil je jouw deelname annuleren, dan dien je dit per email door te geven. 
  • Tot 7 dagen van te voren kan kosteloos worden geannuleerd. 
  • Bij annulering tussen de 3 en 5 dagen voor aanvang, wordt 50% van de deelnemersprijs terugbetaald of is in overleg verschuiving naar een volgende cursus mogelijk. 
  • Bij annulering binnen 2 dagen voor aanvang wordt er geen geld geretourneerd