Skip to content
10 weekse training

WHM Group Course

Jij bent sterker dan je denkt! En dat in 10 weken

Als je langdurige klachten hebt zoals long-covid, een burnout of gewoonweg ‘het is je allemaal even teveel’, kan het moeilijk zijn om je gemotiveerd te voelen en weer op de been te komen.
Maar het is belangrijk om te onthouden dat er manieren zijn om je lichaam en geest te versterken en jezelf weer op te laden.

Een manier om dit te doen is met de juiste ademhalingstechniek te beoefenen en het ijsbad te proberen. Hoewel het misschien eng klinkt, biedt het ijsbad veel voordelen voor je lichaam en geest. Het kan helpen om ontstekingen te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. Maar nog belangrijker is de mentale kracht die je kunt opbouwen door het ijsbad te trotseren. Het kan je helpen om je angsten te overwinnen en je geest te versterken.

In combinatie met een ademhalingstraining, kan je jezelf versterken en je immuunsysteem versterken. Ademhalingstechnieken kunnen je helpen om stress te verminderen en je geest te kalmeren, waardoor je je meer ontspannen en energieker voelt. De combinatie van ademhaling en het ijsbad kan je helpen om je lichaam en geest te versterken op manieren die je misschien niet voor mogelijk hield.

Deze op maat gemaakte training moedigt je aan bewust en diep te ademen en zo je lichaam te voorzien van de nodige zuurstof en energie

Deze maatwerk ademhalingstraining bestaat uit 5 sessies inclusief het ijsbad verdeeld over 10 weken

Hieronder vind je een overzicht van de vijf verschillende sessies en hoe we die verdelen:

De eerste sessie – één op één online

Hier leg ik je de basisprincipes van de Wim Hof ademhalingsmethode uit en leer ik je een eerste ademhalingsoefening. Dus we doen samen een ademhalingsoefening om je ademhaling te verbeteren wat voor stressvermindering zorgt.
Na deze sessie zul je al meteen een voelbaar resultaat merken. Tevens zal er aandacht worden besteed aan technieken voor het verminderen van stress, het verminderen van ontstekingen en hoe je vrijwillig de immuunrespons kunt initiëren bij acute ontsteking

Voordat we de 2e sessie hebben krijg je huiswerkopdrachten om jezelf goed voor te bereiden.

De tweede sessie – samen bij jou thuis

(dieper ingaan op de ademhalingsoefening en in de praktijk brengen) vindt bij jou thuis plaats. We gaan dieper in op de ademhalingsoefening en brengen deze meteen in de praktijk. Hierbij leer ik je wat je moet en kan voelen tijdens een sessie en controleer ik of je de juiste techniek toepast.

De derde sessie – groepssessie tijdens de volle maan

vindt plaats bij volle maan in Deurne of Maasbree. Dit is een groepssessie waarbij je de Wim Hof methode samen met anderen kunt ervaren en leren. Na afloop is er gelegenheid om samen te bespreken wat de voordelen zijn van deze methode. Vaak kunnen andere deelnemers je positief verrassen wat de voordelen van deze methode je kunnen geven.

De vierde sessie – één op één ijsbad in Deurne

is een dag bij mij thuis in Deurne.
Je zal worden begeleid bij het ondergaan van een ijsbad en hierbij zal er worden gelet op de juiste ademhalingstechnieken.
Dit zal bijdragen aan het versterken van je immuunsysteem en je lichaam beter voorbereiden op stressvolle situaties. Hier dompel je jezelf onder in een ijsbad om je lichaam verder te trainen in het omgaan met koude prikkels.
Hierbij geldt wel dat het belangrijk is om dit onder begeleiding te doen.

De vijfde sessie – één op één online

Hierbij bespreken we jouw bevindingen na het toepassen van de ademhalingstechniek op de voorgaande weken en het bespreken van eventuele vragen en opmerkingen.
Denk dan aan uithoudingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en koudetraining. 

Het is bewezen dat blootstelling aan koude prikkels ons lichaam kan helpen om sterker te worden en ons immuunsysteem te versterken

Door deze trainingen te volgen, kan je jezelf de kracht geven om je klachten te overwinnen en sterker te worden dan ooit tevoren.
Laat je niet ontmoedigen door langdurige klachten, maar pak deze kans om jezelf te versterken en je leven weer op de rails te krijgen.

Ik hoop dat deze woorden je kunnen inspireren om aan de slag te gaan met deze methode en om te werken aan een gezonder en sterker lichaam en geest.

Ik kan je verzekeren dat deze methode je kan helpen om je ademhaling te verbeteren, je weerstand te verhogen en je lichaam sterker te maken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en ontdekken wat jouw lichaam allemaal kan bereiken!  Samen kunnen we werken aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven.

Liefs Sigrid

Ervaringen Coaching