Skip to content
8 weekse training

Breathality

8 weekse focus op ademwerk

Tijdens deze training leer je verschillende ademhalingstechnieken, welke je geest en je immuunsysteem kunnen versterken.
Ademhalingstechnieken kunnen je helpen om stress te verminderen en balans te (her)vinden, waardoor je je meer ontspannen en energieker voelt.

Deze maatwerk ademhalingstraining bestaat uit 4 sessies verdeeld over 8 weken

Hieronder vind je een overzicht van de vier verschillende sessies en hoe we die verdelen:

De eerste sessie – één op één online

Hier leg ik je de basisprincipes van de ademhalingsmethode uit en leer ik je een eerste ademhalingsoefening. Dus we doen samen een ademhalingsoefening om je ademhaling te verbeteren wat voor stressvermindering zorgt.
Na deze sessie zul je al meteen een voelbaar resultaat merken. Belangrijk is hierin ook “waarvoor adem je aders”en wat kunnen we daar aan verbeteren. Tevens zal er aandacht worden besteed aan technieken voor het verminderen van stress, het verminderen van ontstekingen en hoe je vrijwillig de immuunrespons kunt initiëren bij acute ontsteking. 

Voordat we de 2e sessie hebben krijg je huiswerkopdrachten om jezelf goed voor te bereiden.

De tweede sessie – samen bij jou thuis

(dieper ingaan op de ademhalingsoefening en in de praktijk brengen) vindt bij jou thuis plaats. We gaan dieper in op de ademhalingsoefening en brengen deze meteen in de praktijk. Hierbij leer ik je wat je moet en kan voelen tijdens een sessie en controleer ik of je de juiste techniek toepast.

De derde sessie – groepssessie tijdens de volle maan

vindt plaats bij volle maan in Deurne (buiten)of bij Nieuwe maan (yurt) in Maasbree. Dit is een groepssessie waarbij je de Wim Hof methode samen met anderen kunt ervaren en leren. Na afloop is er gelegenheid om samen te bespreken wat de voordelen zijn van deze methode. Vaak kunnen andere deelnemers je positief verrassen wat de voordelen van deze methode je kunnen geven.

De vierde sessie – één op één online

Hierbij bespreken we jouw bevindingen na het toepassen van de ademhalingstechniek op de voorgaande weken en het bespreken van eventuele vragen en opmerkingen.
Denk dan aan uithoudingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en mentale vragen. 

Ervaringen Coaching