Skip to content
in Polen

In Polen

Over mij

Het is mijn overtuiging en ervaring dat je lichaam weer in balans komt als je het gaat gebruiken waarvoor het onder invloed van de evolutie voor gemaakt is. Herstel wordt gestimuleerd door het gebruik maken van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Zowel fysiek als mentaal ben jij zelf in staat om het beste en gelukkigste versie van jezelf naar boven te halen. 

Doordat ik in het verleden veel te lang door heb getraind met een overbelaste schouder, ontwikkelde ik in 2018 een Frozen Shoulder, waardoor ik uiteindelijk in de ziektewet belande. Stilzitten en zware medicatie nemen was geen optie voor mij. Op mijn lange zoektocht naar alternatieve pijnbestrijding kwam ik na vele pogingen bij de Wim Hof methode uit. Dit was voor mij zo’n overweldigende ervaring dat ik me sinds dat moment volledig ben gaan verdiepen in deze methode. Inmiddels ben ik een gecertificeerd instructeur en is mijn schouder volledig genezen. Ik heb energie voor 10 en ik sta volop in het leven. Dit gevoel wil ik dan ook graag met iedereen delen.

Ik zal je tijdens de workshop op een verantwoorde en enthousiaste manier begeleiden: samen oefenen we diverse ademhalingstechnieken, doen een krachtoefening, yoga en natuurlijk de grootste uitdaging; stappen in het ijsbad.
Kom met een open mind en goede zin. Je zult versteld staan waar je lichaam toe in staat is en hoeveel energie je hiervan krijgt.

Love, Sunshine & Ice!

Sigrid

Sigrid de Groot

Ervaringen