Skip to content
Masterclass Ademwerk

Masterclass Ademwerk

Over Ademen hoeven we niet na te denken. Het is iets dat we onbewust honderden keren per dag doen. De snelheid en intensiteit verandert automatisch wanneer het gaspedaal of de rem wordt ingetrapt. Velen van ons hebben last van chronische hyperventilatie zonder het te weten. We nemen meer zuurstof tot ons dan we nodig hebben. Wat op den duur tot lichamelijke klachten kan leiden.

Gelukkig is ademhalen niet alleen een onbewust proces; het is een brug tussen lichaam en geest die je zelf kunt besturen. Door bewust je ademhaling te sturen, zoals je het stuur van je auto, zend je een signaal naar je brein: “Alles is veilig, je kunt ontspannen”. Dit is de sleutel tot rust en herstel.

In onze masterclass ademwerk leer je de geheimen van je ademhaling. Eerst verkennen we wat er in je lichaam gebeurt, de sensaties die je kunt ervaren. Dan gaan we actief aan de slag. Je leert momenten van intens ademhalen af te wisselen met momenten van serene stilte. Deze retentie, of pauze, kan verrassende ervaringen brengen, van tintelingen tot kleuren en emoties. Voor iedereen kan het weer een andere ervaring zijn.

De sessie is een symfonie van ademhaling, muziek en drumritmes, die samen een uur van transformatie vormen. Vergeet niet je eigen comfortzone mee te nemen in de vorm van een deken en yogamat. De ademhalingssessies vinden plaats tijdens volle maan ( buiten) en nieuwe maan (Yurt).

Ontdek de kracht van jouw adem en hoe deze je leven kan verrijken. Zie ik je bij de masterclass?

Locatie

Liesselseweg 181
5753PN Deurne
Netherlands

Ervaringen