Skip to content

Programma Wintertravel Noorwegen 2023

Welkom bij het Wintertravel Noorwegen programma! Als manager of directeur ben je gewend aan de uitdagingen van het leiden van een team en het nemen van belangrijke beslissingen. Maar hoe zit het met persoonlijke groei en ontwikkeling? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze winterreis naar Noorwegen, waar je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen over jezelf te ontdekken.

Bij aankomst op maandagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur, word je hartelijk verwelkomd in het Herangtunet boutique hotel in Heggenes, waar je de komende dagen zult verblijven. Na het inchecken en het ontmoeten van de andere deelnemers, genieten we samen van een smakelijk en gezond diner. Het avondprogramma staat in het teken van het delen van verwachtingen.

Het exclusieve en intieme boutique hotel Herangtunet ligt in een zeer bos- en waterrijk gebied ten noordwesten van Oslo. Met het Jotunheimen Nationalpark om de hoek is dit hotel een luxe uitvalsbasis voor een winters uitstapje met speciale activiteiten waar we zeker gebruik van gaan maken. Denk dan aan sneeuwexcursies zoals ijsvissen en een huskytocht. 

We bieden geen gedetailleerd programma voor de komende dagen, omdat we willen dat je openstaat voor het onverwachte en jezelf uitdaagt om nieuwe dingen te leren. Wees gerust, deze dagen zullen gevuld zijn met transformerende ervaringen die je zullen helpen groeien als persoon.

Op vrijdagochtend vertrek je met meer energie en inzichten over jezelf dan je in lange tijd hebt gehad. We nodigen je uit om dieper naar jezelf te kijken en te ontdekken wat je echt drijft. Het programma is onderhevig aan verandering, dus wees bereid om open te staan voor nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Jotunheimen winter 01

Maandag 20 november 2023

· Aankomst 16:00-18:00
· Diner 19:30-21:00
· Bijeenkomst 21:00-22:00

Dinsdag:

· Ademhalingsoefeningen/Meditatie
· Ontbijt
· Activiteit
· Lunch
· IJsvissen
· Activiteit
· Diner 
· Sauna, hottub / rendieren spotten

Woensdag:

· Ademhalingsoefeningen/Meditatie
· Ontbijt
· Activiteit
· Lunch
· Huskytocht
· Activiteit
· Diner 
· Sauna, hottub / rendieren spotten

Donderdag:

· Ademhalingsoefeningen/Meditatie
· Ontbijt
· Activiteit
· Next level berg beklimmen
· Diner 
· Sauna, hottub / rendieren spotten

Vrijdag:

Na het laatste ontbijt is het tijd voor het onvermijdelijke afscheid. Afscheid van een bijzonder stukje Noorwegen en Marco van Herangtunet. Nog 3 uurtjes rijden en dan ben je weer op de luchthaven van Oslo.

Deze winterreis zal vol verrassingen en persoonlijke groei zijn.
Boek vandaag nog je reis en begin je reis naar persoonlijke ontwikkeling en ontdekking!

Prijs: €3750,- per persoon

Inclusief 4 overnachtingen in een suite
Alle maaltijden inclusief 3 gangen diner in het exclusieve  Herangtunet Boutique Hotel
Exclusief reis en/of annuleringsverzekering
persoonlijke uitgaven 
vlucht (zelf te boeken)

UITVERKOCHT