Skip to content
Winter Travel 2025

Wim Hof Winter travel Polen 9 t/m 15 januari 2025

Kom mee op avontuur in de Poolse bergen!
In een week waarin we dieper in zullen gaan op de Wim Hof Methode
Leer jezelf kennen en je grenzen te verleggen

Wat kun je verwachten? Wat zijn de thema’s van deze week?

Meestal starten we de dag met Yoga die voor iedereen toegankelijk is, we passen de YinYoga les aan naar jouw niveau. Gevolgd met ademhalingsoefeningen, dit alles dus voor het ontbijt. Op deze manier bereiden we het lichaam voor op blootstelling aan de kou gedurende de dag. Je zult dagelijks 1 tot 2x koude uitdagingen aangaan, afhankelijk van de groep en weersomstandigheden. Deze uitdagingen kunnen bestaan uit wandelen in korte broek of het zwemmen in beroemde waterval van Wim Hof Podgórna waterfal.

Of we beklimmen de Kakanorski die grenst aan het hotel. Naarmate de week vordert, zal de intensiteit van de koude trainingen toenemen.

Getting Comfortable in the Uncomfortable

Just be yourself

Locatie

We verblijven in ’the Golden Villa’. Een groot gezellig huis met accommodatie voor 12 gasten omringd door prachtige natuur. Vlakbij de door Wim Hof beroemd gemaakte Podgórna waterfal en de Sněžka berg.

Locatie

the Golden Villa

Bukowy Gaj 4
Przesieka
Poland

Impressies

Tussen de ademhalingssessies, wandelingen en koude- en mindsetoefeningen die we zowel binnen als buiten gaan beoefenen,  zijn er genoeg momenten om te ontspannen! In het huis zijn er ruimtes waar je kan lezen en relaxen. Of je maakt gebruik van de hout gestookte sauna die voor ons iedere avond  klaargemaakt wordt.

The program is, there is no program

Eén van de mooie uitspraken van Wim, die betekent dat er een programma in het programma is!
We willen graag dat je je zoveel mogelijk in het nu kan plaatsen zonder na te denken. Dus alle agenda’s uit, niet nadenken hoe laat het is en het allemaal maar over je heen laten komen. Wat we iedere dag gaan doen is dus altijd weer een verrassing. Maar één ding is zeker: alle kennis van de 3 elementen gaan  behandelt worden (iedere dag leer je weer iets nieuws)

Prepare for Everything / Expect the Unexpected
Dit is een uitspraak die je scherp houdt deze week! Wat heb je nodig in je rugzak voor als we naar buiten gaan? Ben jij in staat om je zo voor te bereiden dat je onder welke omstandigheden alles weet aan te gaan…. Hier trainen we dus je flexibiliteit. Hoe ga je om met verandering is alleen als je niet weet wat er gaat gebeuren. Ontspan en Go with the Flow.

Make connection within yourself

Vooraf vraag ik je om iets mee te nemen wat je kan achterlaten op de berg. Hiermee bedoel ik: Iedereen heeft wel een belemmering in zich of een patroon waar je vanaf wilt. Dit patroon houdt je tegen om de beste en sterkste versie van jezelf te zijn. En dat patroon gaan we deze week doorbreken. Het kan iets groots zijn, maar ook iets kleins. De groei in jezelf creëer je zelf deze week.

Getting Comfortable in the Uncomfortable
In 5 dagen tijd leer je om het ongemak van bijvoorbeeld koud water om te zetten in controle over je eigen lichaam en mindset. Een berg bekimmen in een korte broek met wellicht -10℃, daar komt fysieke kracht bij kijken. Maar zeker ook het stukje mentale kracht. Onder begeleiding van een berggids beklimmen we deze week de beroemde Sněžka berg. Deze berg is de ultieme uitdaging waar mentaal en fysiek krachtig samenwerken. En als je deze overwonnen hebt, dan kan je de hele wereld aan!

You can do more than you think you can
Of je deze week nu alleen komt of met partner, familielid of collega, met de juiste mindset kun je je eigen uitdagingen overwinnen. Zelfs als het niet altijd makkelijk is. Laat los en vertrouw op het proces. Stap voor stap gaan we samen met een kleine groep mensen deze uitdaging aan.

Where do you sleep

Uit maximaal 12 personen bestaat de groep mannen en vrouwen verdeelt over 4 slaapkamers bestaande uit eenpersoonsbedden. Er is een gezamenlijke keuken waar we deze week per dag 3 maaltijden voorgeschoteld krijgen. Het is een vegetarische week, maar voor de carnivoren onder ons: je gaat het vlees echt niet missen!! Het eten bereid door onze speciaal ingevlogen 5 sterren kok is fantastische ervaring voor smaakpupillen.

Preparation

Voorbereiding op de reis. Deze reis heeft wat uitdagingen maar is voor iedereen goed te doen . Je wordt verwacht om ongeveer 2 minuten zonder problemen koud water te kunnen verdragen en je moet in staat zijn om 1 uur te wandelen in extreme omstandigheden. De paklijst vertelt je alles wat je moet meenemen, die stuur ik je toe.

Winter Travel Polen

Donderdag 9 januari 2025

15:00 Vertrek vanaf Praag naar Polen per bus.
18:00 Aankomst met diner
20:00 Ontspannen, chillen, praten

Dagelijks

08:00 Good Morning & ademhalingssessie – Yin-Yoga
10:00 Ontbijt
11:00 IJskoude avonturen – ijsbad – hikes – theorie
13:00 Lunch
14:00 IJskoude avonturen – ijsbad – hikes – theorie
19:00 Diner
20:00 Ontspannen, chillen, vrije tijd, sauna

Woensdag 15 januari

08:00 Ontbijt en afscheid
09.00 Met de bus naar Praag
12:00 Aankomst vliegveld Praag

Deze winterreis zal vol verrassingen en persoonlijke groei zijn.
Boek vandaag nog je reis en begin je reis naar persoonlijke ontwikkeling en ontdekking!

Prijs: €1695,- per persoon

Inclusief: begeleiding door 2 gecertificeerde WHM instructeurs
6 overnachtingen in ’the Golden Villa’
3 vers bereide vegetarische maaltijden per dag
koffie, thee en versnaperingen
sauna en massage
fotograaf-berggids bij de Snezka wandeling
bus van en naar Praag vliegveld
Exclusief: reis en/of annuleringsverzekering
persoonlijke uitgaven 
vlucht naar Praag (zelf te boeken)

Ervaringen Winter Travel

Neem gerust contact op als je je afvraagt of deze winter travel wat is voor jou!