3 verschillende ademhalingstechnieken en een ijsbad Liessel 18 juni 2023

18 juni 2023 09:30 - 17:00 Het Eibernest, Hogebrug 3, Liessel, Netherlands

Wil jij je gezondheid een flinke boost geven en een diepere connectie met je ademhaling ervaren? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou!

Op 18 juni organiseren Patricia van Kessel, Transformational Breath-ademcoach van The Healing Breath, en Sigrid de Groot, gecertificeerd Wim Hof-instructeur van Love, Sunshine & Ice, een dag die volledig draait om gezondheid en ademhaling.

Tijdens deze dag leer je alles over verbonden ademhaling en de Wim Hof-ademhalingstechniek. Dit is dé gelegenheid om te ontdekken hoe deze technieken je gezondheid en energieniveau kunnen verbeteren. Maar dat is niet alles! Je krijgt ook de unieke kans om een ijsbad te ervaren en te leren hoe je je lichaam kunt trainen om beter met kou om te gaan.

We zorgen deze dag natuurlijk voor heerlijke, voedzame en biologische lunch om je energie gedurende de dag op peil te houden. Jouw gezondheid en welzijn staan bij ons op de eerste plaats.

Waar wacht je nog op? Kom op 18 juni naar het Eibernest in Liessel en maak kennis met de kracht én zachtheid van ademhaling, gezonde voeding en koudetraining. De tijd van 09.30 tot 17.00 uur zit boordevol interessante en waardevolle informatie om je gezondheid te verbeteren en je ademhaling naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf je nu in voor deze onvergetelijke dag en laat je verrassen door wat de kracht van ademhaling, gezonde voeding en koudetraining voor jou kan betekenen. Jouw gezondheid verdient het!

Deelname: 195 euro, inclusief koffie, thee, versnaperingen en een gezonde biologische lunch.

Op zoek naar een uniek vaderdagcadeau? Geef je vader de kans om samen met jou deel te nemen aan onze speciale Vader-Zoon of Vader-Dochter actie. 

Locatie

Het Eibernest in Liessel staat bekend om zijn gastvrijheid en de mooie omgeving. Op deze rustige locatie vinden de activiteiten van de workshop plaats. Daarnaast maken we op blote voeten een wandeling door het stilte gebied van de Peel om zo volledig de wonderschone natuur te ervaren.

Locatie

Het Eibernest
Hogebrug 3
Liessel
Netherlands