3 verschillende ademhalingstechnieken en een ijsbad Nuenen 25 mei 2024

25 mei 2024 09:30 - 17:00 De Boschoek, Papenvoortse Heide 5, 5674 SL Nuenen

Retraite dag:  3 verschillende ademhalingstechnieken en een ijsbad

Wil jij je gezondheid een flinke boost geven en een diepere connectie met je ademhaling ervaren? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou!

Patricia van Kessel, Transformational Breath- en traumagericht ademcoachvan The Healing Breath en Sigrid de Groot, gecertificeerd Wim Hof-instructeur van Love, Sunshine & Ice, een dag die volledig draait om gezondheid en ademhaling.

Tijdens deze dag maak je d.m.v. Rebirthing en de Verbonden ademhaling een diepe helende Ademreis naar binnen. Methodes welke diep transformerend en verzachtend werken.  

Je leert alles over verbonden ademhaling en de Wim Hof-ademhalingstechniek. Dit is dé gelegenheid om te ontdekken hoe deze technieken je gezondheid en energieniveau kunnen verbeteren. Maar dat is niet alles! Je krijgt ook de unieke kans om een ijsbad te ervaren en te leren hoe je je lichaam kunt trainen om beter met kou om te gaan.

We zorgen deze dag natuurlijk voor heerlijke, voedzame en biologische lunch om je energie gedurende de dag op peil te houden. Jouw gezondheid en welzijn staan bij ons op de eerste plaats.

Waar wacht je nog op? De tijd van 09.30 tot 17.00 uur zit boordevol interessante en waardevolle informatie om je gezondheid te verbeteren en je ademhaling naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf je nu in voor deze onvergetelijke dag en laat je verrassen door wat de kracht van ademhaling, gezonde voeding en koudetraining voor jou kan betekenen. Jouw gezondheid verdient het!

Deelname: 195 euro, inclusief koffie, thee, versnaperingen en een gezonde biologische lunch.

Locatie

BoschhoeK˚ is een natuurgoed, op nog geen 15 min afstand van Eindhoven, waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag. Een plek midden in het bos waar meteen de connectie met de natuur voelbaar is.

Locatie

De Boschoek
Papenvoortse Heide 5
5674 SL Nuenen